De volgende gebruikerstypen kunnen dit doen: Eerste contactpersoon, Beheerder.
Ga naar de cliënt pagina en klik op “Beheer pagina”. Klik vervolgens op “Verwijder” en vul “VERWIJDER PAGINA” in. Klik tot slot op “Verwijder cliënt pagina”.